"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Pisica- unul dintre cele mai magice animale de pe Pamant

Pisicile au o aura extraordinar de extinsa, ce depaseste proximitatea propriului corp, si poate ingloba atat cea a casei, familiei si teritoriului in care locuieste.

Asa ca, trebuie sa intelegem ca atunci cand o pisica se freaca de piciorul tau, nu vrea doar sa primeasca ceva de mancare, insa vrea sa-si impartaseasca magia si forta astrala cu tine.

PUBLICITATE

Cel ce alunga pisica de langa el, spunand „lasa-ma in pace, pleaca de aici” nu face decat sa blocheze energria pozitiva pe care pisica incearca sa i-o transmita. Data viitoare, pisica nu va mai dori sa imparta forta ei astrala cu tine, de fapt este posibil chiar sa ia din forta ta.

Pisicile iti protejeaza casa nu doar de spiritele negative ce intra in ea, ci si de cele ce salasluiau acolo chiar dinainte ca pisica sa locuiasca in acea casa. Acest fapt este deosebit de folositor in special daca te muti intr-o casa in care au locuit multi altii inainte, sau unde s-au intamplat lucruri negative.

Spirite negative si fan tome!

PUBLICITATE

Cand pisica simte un spirit in casa, la inceput il urmareste pentru a-i afla intentiile. Pentru a se asigura ca aceasta entitate astrala nu ii ameninta teritoriul, pisica incearca toate metodele posibile sa-l goneasca cu ajutorul campului ei energretic. Daca asta nu functioneaza, il prinde in campul ei energetic apoi il duce in afara casei. De aceea in unele traditii exista motivul spiritului care iese din pisica.

Asa ca, fii foarte atent la pisica ta si observa daca se intoarce constant intr-un anumit punct din casa, stand foarte tensionata, si uitandu-se foarte atent intr-un punct fix. Un astfel de comportament poate fi semnul unei prezente intunecate.

Pentru a-ti ajuta pisica sa alunge spiritul negativ, citeste o rugaciune in locul indicat de ea, sau fa un ritual de curatare. Daca nu sti nici un ritual sau rugaciune, poti pur si simplu sa arzi niste salvie alba – este o metoda foarte puternica prin care poti scapa de energiile negative sau invechite.

PUBLICITATE

Campul astral al unei pisici este atat de puternic, incat poate alunga orice fel de energie. Din aceasta cauza, cei ce comunica cu spiritele, nu lasa pisici in camera de spiritism, deoarece poate speria fiinta astrala. Cu toate acestea, in unele cazuri, prezenta unei pisici in timpul unora dintre ritualurile magice este chiar indicata.

Pisica si casa!

Pisica ta te protejeaza deasemenea de orice deochi sau blestem. Insa pentru a te proteja de deochi, sau de o persoana care crezi ca are ganduri negative, este nevoie sa-ti ti pisica in brate, cu mana stanga sa o ti de gat iar cu cea dreapta de coada.

PUBLICITATE

Astfel vei fi in comuniune deplina cu animalul. Campurile voastre energetice se vor uni intr-unul singur, care te va proteja chiar si impotriva celor mai puternice atacuri.

Deoarece pisicile sunt canale pentru energia cosmica, ele pot aduce energie pozitiva in casa ta, contribuind la buna dispozitie si prosperitatea intregii familii. Pisicilor le place sa stea in locurile in care energia este puternica precum zonele geopatogene. Adesea aleg aceste zone deoarece pe acolo este un flux puternic de energie negativa sau un izvor subteran, relateaza mesajeinspirationale.com.

Rusii aveau un ritual foarte interesant: inainte sa se mute intr-o noua locuinta, lasau o pisica in casa. Daca casa era veche, pisica avea grija de toata energia negativa nedorita – ramase de la fostul proprietar. Daca, casa era noua, avea nevoie de o ”incarcare”, reprezentata energia puternica pe care o poate da o pisica.

PUBLICITATE

Vindecarea cu pisici!

Un scop important al puterilor magice pe care le poseda pisicile, este cel de vindecare. Pisicile de orice culoare sau specie au abilitatea de a vindeca, si uneori este posibil ca instinctiv sa isi vindece stapanii, asezandu-se pe locurile cu probleme.

Una dintre cele mai usoare tehnici de tratament cu ajutorul unei pisici, este simpla mangaiere a blanitei ei, acest fapt te ajuta la eliberarea stresului mental si emotional. Pisicile sunt deasemenea folosite pentru a-ti imbunatatii vederea in timpul vindecarii. Din acest motiv, unii vindecatori recomanda sa ai ca animal de companie o pisica cu coada alba.

PUBLICITATE

Din punct de vedere al efectului psiho-emotional pe care il au aspra oamenilor, pisicile (Persane, Scottish fold, sau exoticele Bobtail, Sfinx, Munchkins sau Rex) au o putere magica de doua ori mai puternica!

Culoarea pisicii de care ai nevoie

Cei ce vor folosi puterile magice ale pisicilor, trebuie sa stie cum sa aleaga o pisica. In unele cazuri ai nevoie de o pisica neagra, in altele de una roscata. Cand alegi o pisica pentru procedeuri magice este foarte important sa iei in calcul culoarea ei.

PUBLICITATE

Neagra: puteri oculte, vrajitorie, protectie si magie puternica! In ciuda tuturor superstitiilor, ”fiarele” de aceasta culoare indeparteaza energriile negative din casa, iti dau intelepciune si discernamant!

Roscate: clasica luna a vrajitoarelor, plina de energie masculina, energia soarelui, energia Yang. Indiferent de genul pisicii, reprezentantii acestei culori au magia bogatiei, banilor si a concentrarii.

Albastra (gri, gri afumat): pisicile de aceasta culoare aduc dragoste, fericire si noroc o data cu stabilitatea emotionala si pacea senzualitatii!

PUBLICITATE

Alba: pisicile-vrajitoare creaza magia selenara si au energii vindecatoare foarte puternice! Dau oamenilor sensul frumusetii si admiratiei, scapi de stresul si dau energie de vindecare si reincarcare! In America sunt considerate de bun augur.

Punctate (Siamese), culoarea regalitatii: Pisicile cu aceasta culoare, precum un model de Siameza diluat, protejeaza puritatea culorii. Ele aduc faima, succes si longevitate, ajuta la magia solara, au energie Yan!

In trei culori: Zeita suprema a pisicilor.Clasica combinatie de trei culori, variatiuni de alb, rosu si negru intens. Aceasta combinatie este asociata cu zeita triptica. Pisicile in trei culori sunt aducatoare de noroc atat pe uscat cat si pe ape, iti protejeaza casa si familia de rele si aduc fericire si prosperitate.

PUBLICITATE

In doua tonuri (alb-negru, alb-roscat, alb-gri): potrivit legendelor, pisicile in doua culori sunt excelente prinzatoare de soareci si foarte prietenoase. Aduc totodata energiile intelepciunii, intelegerii si moralitatii.

Carapace de broasca: Aduc magie feminina deoarece, acest model de carapace il au doar femelele. Aduc copii, magia pura, clarviziuni si vindecare.

Vargata: Pisica zambareata, aduce noroc si lumina, o atitudine vesela in orice situatie, chiar si cele mai critice, te energizeaza si aduce distractie si umor.

PUBLICITATE

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]