"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 − 1 =

19 + three =

Fericitul Augustin spune ca omul trebuie sa faca ceea ce poate si sa ceara de la Dumnezeu ceea ce nu poate; „sa faci ce poti si sa ceri ceea ce nu poti”.

loading...

Nu ai putere de la tine insuti? Nu ai incredere in vointa ta? Pricina este ca nu le ceri de la Dumnezeu: „nu aveti, pentru ca nu cereti” spune dumnezeiescul lacov (4, 2). Te temi de primejdie? Te inspaimanti de ispita pacatului? Privegheaza si te roaga, ca sa nu cazi, scrie articolegenerale.eu.

„Privegheati si va rugati ca sa nu intrati in ispita” (Matei 26, 41).

Sa nu incetezi, asadar, sa te harazesti pe tine lui Dumnezeu si sa-L rogi, fierbinte, sa dea putere slabiciunii tale si sa-ti intareasca vointa intru aceasta hotarare pe care ai luat-o cu harul si ajutorul cel de sus, nadajduind ca El te va auzi, in marea Sa milostivire, cum fagaduieste El insusi: „De va striga catre Mine il voi auzi, pentru ca sunt milostiv” (Iesire 22, 27).

IPS Pimen Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor, ”Povatuiri pentru spovedanie”, Ed. Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor, Suceava, 2002, pag. 64

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.