"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 1 =

one + 20 =

Mihai Voropchievici a vorbit la „Magia Zilei” despre tacanelile nativilor din zodia Taur.

loading...

E un semn solid, perseverent si de incredere, dar se ataseaza atat de tare de lucruri, persoane si idei incat ajunge sa faca fixatii.

Obsedat de stabilitate si siguranta, are impresia ca e la adapost doar daca acumuleaza. Taurul gandeste practic. Odata ce si-a facut o parere, nimeni nu ii mai poate schimba, scrie bzi.ro.

Ce cadouri puteti face nativilor din Taur?

Pentru Taur pot fi daruite dulciuri, articole de gradinarit, articole de bucatarie, card, cont in banca, portofel, actiuni, un certificat de proprietate, o bautura fina, farfurii, tacamuri, casete, flori, pudra, cristale, ghivece cu flori, un abonament anual la masaj, o masa la un restaurant scump, articole de infrumusetare, o vacanta.

Nativii Taur sunt printre cei mai stabili si mai fideli din tot zodiacul. Este cunoscut faptul ca acestia isi doresc sa se casatoreasca pentru toata viata si ca se numara printre nativii care nu concep sa divorteze. Se indragostesc destul de greu (pentru ca de regula marjeaza cu reticenta la noi inceputuri), dar cand o fac, o fac pentru multa vreme, daca nu chiar pentru totdeauna.

Odata indragostiti si siguri ca sunt langa persoana potrivita, sunt foarte devotati si cer acelasi lucru in schimb. Nu prea le plac schimbarile si de aceea au nevoie de stabilitate in relatii ca si in celelalte domenii de viata. Uneori, pot fi catalogati drept plictisitori si lipsiti de imaginatie, alteori, pot fi dispretuiti pentru rabdarea cu care accepta compromisurile, dar in mod sigur, un Taur va sti sa fie alaturi de persoana iubita in orice moment, fara exceptie.

Caminul este extrem de important pentru ei. Le place sa-si creeze un cadru frumos, chiar luxos (daca au posibilitatea) acasa. Au simt estetic deosebit si vor sti intotdeauna sa-si amenajeze locuinta intr-un mod armonios, foarte primitor si cu mult bun gust.

Mai mult decat orice, au nevoie de stabilitate si cauta parteneri care sa le confere sentimentul de siguranta. Taurul nu este adeptul visarii si fanteziei, dar are nevoie de apropierea fizica a partenerului. De aceea, I se poate intampla deseori, ca cel de langa el sa se indeparteze din punct de vedere sufletesc.

Nu este nici pe departe imprevizibil, ci dimpotriva. Abordeaza foarte greu ceva nou, capacitatea de adaptare si flexibilitatea nefiind punctele lui forte. Nu ascund faptul ca pentru ei conteaza foarte mult si confortul material si, de aceea, uneori sunt capabili de compromisuri pentru a-l obtine. Asadar, nu putine sunt cazurile in care Taurii se aliaza cu persoane cu statut social si material solid, sacrificand astfel dragostea.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.