"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × 3 =

thirteen + eight =

Exista lucruri in viata pe care nu le intelegi pana nu ramai puternic afectata de ele. Uneori trebuie sa risti – chiar daca esuam primim o lectie imporanta de viata.

loading...

Anume aceste riscuri te ajuta sa cresti. Intr-un mod bizar, ele sunt esentiale.

Iata 9 lucruri pe care le-am inteles, dupa ce m-am casatorit cu omul nepotrivit:

1. Pot imparti spatiul personal cu altcineva

Pana la casnicie nu am avut o relatie de lunga durata. Nici nu credeam ca sunt in stare de asta. Dar am vazut ca pot chiar mai mult decat atat.

2. Merit mai mult

Inainte ma subestimam, iar fostii mei parteneri se foloseau de asta, mai ales ultimul. Daca nu m-as fi casatorit cu persoana gresita, nu as fi fost nevoita sa ies din situatiile dificile avand un copil in brate, scrie devorbacutine.eu

3. Pot sa am grija de mine

Desigur, mereu este bine sa ai pe cineva alaturi. Si eu mi-as dori sa am langa mine un barbat cu initiativa. Insa dupa ce casnicia mea a esuat am inteles ca pot fi independenta.

4. Eu nu mai am nevoie

Aveam o parerea prea buna despre fostul meu sot. Dar cum s-a demonstrat, nu era ceva reciproc. Credeam ca depind de el, dar acum sunt sigura ca nu am nevoie de el. Atunci cand nu te aranjeaza conditiile, asta nu inseamna ca trebuie sa te resemnezi – trebuie sa schimbi realitatea.

5. Sunt indeajuns de puternica

Nu-mi apreciam puterile si posibilitatile. Nu credeam ca voi putea sa-mi cresc de una singura copilul. Insa e cert faptul ca limitele sunt create chiar de noi.

6. Acum stiu de care om am nevoie

Divortul m-a invatat ca trebuie sa atrag atentia la altfel de barbati. Cineva care mi-ar impartasi valorile si dorintele.

7. Trebuie sa am mai multa rabdare

Toti avem neajunsuri. Eu sunt nerabdatoare. Divortul m-a facut sa inteleg ca rabdarea e esentiala si ca uneori presez oamenii din jur prea mult, potrivit creu.ru

8. Eu nu voi fi ideala mereu

Eu sunt foarte autocritica. Pot spune mii de lucruri de care as vrea sa fiu mai buna. Dar mariajul nefericit si faptul ca a trebuit sa cresc de una singura un copil mi-au aratat ca nu trebuie sa fiu ideala in toate.

9. Nu-mi pot crea o viata cu oricine

Mereu ma ingrijoram ca as putea ramane unica necasatorita din grupul meu de prieteni. Dar asta s-a dovedit a fi altfel. Casatoria nu este scopul meu esential. Pot fi fericita si implinita avandu-mi fiica alaturi.

E important sa stii ce vrei de la viata, de la tine, de la omul de alaturi.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.