"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fifteen + one =

20 − eight =

Indiferent de vârsta pe care o aveți, doamnelor, sunt lucruri care niciodată nu trebuie să lipsească din garderoba dumneavoastră. Iată ce spun designerii că trebuie să aveți întotdeauna pentru a fi mereu privită cu respectul cuvenit.

Cât mai multe rochii până în 35 de ani

Aveți vârsta de până în 35 de ani? Atunci ar trebui să aveți cât mai multe rochițe cu putință, pentru că acestea întotdeauna vă scot în evidență feminitatea. De asemenea, e important să nu rămâneți fără pantalonii clasici și nici fără un costum de culoarea piersicii sau a nisipului.

Dacă ați trecut de vârsta de 40 de ani, trebuie să știți că viața abia începe, spun specialiștii. De ce? Pentru că acum, mai mult ca niciodată, știți ce vreți de la viață.În consecință, trebuie să aveți mereu la îndemână o cămașă de cea mai bună calitate dar și fustă creion, alături de un sacou de firmă și bineînțeles un palton pe măsură.

Costume pentru doamnele trecute de 50 de ani

Din garderoba unei doamne de 50 de ani nu va lipsi niciodată un costum foarte elegant, în timp ce o rochie de seară va scoate o doamnă de 60 de ani din anonimat. Odată ce ați trecut de această vârstă, puteți în sfârșit să purtați mănuși, pentru că sunteți o doamnă de calitate.

Felicia Iederă

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.