"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

18 − 16 =

five × 4 =

O gradina nu ar fi completa fara cateva flori nocturne care sa iti impartaseasca mirosul lor pe timpul noptii. Iata trei cele mai frumoase fori care infloresc noaptea.

1. Regina noptii

Regina noptii este originala din Asia si poarta denumirea oficiala de Nicotiana alata. Aceasta floare este una dintre cele mai cunoscute flori noscturne. Forma florii seamana cu o trompeta iar culorile difera foarte mult in functie de specie, si se gasesc intr-o mare varietate de culori, de la roz, mov, rosu, alb la un verde neobisnuit. Mirosul florilor alunga tantarii si insectele, relateaza a1.ro.

2. Brumarele

Brumarelele pot fi roz, albe, galbene sau rosii. Ele infloresc din iunie si pana in septembrie, iar mirosul lor este unul usor vanilat.

3. Trompeta ingerilor

Aceste plante sunt arbusti sau arbori cu flori ce atarna care seamana cu niste trompete. Ele pot ajunge pana la 5 m inaltime si au fori in mai multe culori, precum alb, galben, portocaliu, roz si rosu. De retinul este faptul ca trompeta ingerilor este o planta toxica.

Loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.