"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

9 − 4 =

14 − four =

1.Fiule, daca tu cheltui banii pe o femeie, dar ea niciodata nu te intreaba cum ii castigi, continuand sa savureze atentia ta, nu te casatori cu ea.

loading...

2. Fiule, o femeie poate fi o sotie buna, alta poate fi o mama buna. Dar daca ai sa reusesti sa gasesti o femeie care sa fie mama pentru tine, copiii vostri si intreaga voastra familie, nu o parasi niciodata.

3. Fiule, atunci cand vei deveni capul familie, preocuparea ta trebuie sa fie nu bogatia, ci zambetul sotiei tale, scrie articolegenerale.eu.

4. Fiule, daca vrei sa traiesti o viata indelungata in casnicie, las-o pe sotie sa raspunda de finantele familiei. Ei ii va fi dificil sa iroseasca banii atunci cand va vedea cat de mari sunt necesitatile gospodariei. Daca tu vei fi cel care va raspunde de bani, veti ajunge sa traiti mereu in lipsuri si neajunsuri.

5. Fiule, niciodata sa nu-ti ”atingi” sotia! Durerea pe care o va simti corpul ei nu se compara cu rana pe care i-o vei face inimii sale. Iar cu o sotie ranita vei avea probleme de familie pe tot parcursul vietii.

6. Fiule, nu te lasa dus de val cand vei castiga multi bani! Luxul si bogatia nu sunt o valoare vesnica, iar binele familiei este ceea ce merita toti banii din lume.

7. Fiule, atunci cand o chemam pe mama voastra cu strigate din curtea blocului, nu faceam asta de dragul intimitatii, ci pentru ca imi era dor de ea foarte mult.

8. Fiule, tine minte ca daca iti pare ca sotia ta s-a schimbat, fii atent la tine insuti! Vei observa ca nici tu nu esti acel om care erai odata.

9. Fiule, inainte sa cumpar aceasta masina mama ta mergea cu mine pe bicicleta. Nicio femeie care nu ti-a fost alaturi de la bun inceput nu trebuie sa savureze din bogatia ta.

10. Fiule, nu iti compara sotia cu nicio alta femeie! Crede-ma, si ei ii vine greu sa te rabde, dar ea nu te compara cu alti barbati!

11. Fiule, nu uita sa ai grija de mine si de mama. Si nu uita sa ii inveti si pe copiii tai asta, ca sa nu te paraseasca la batranete.

Cum credeti, ce alte sfaturi ar trebui sa ii mai dea un tata fiului sau?

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.