"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

O fosta eleva a Colegiului National Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia are rezultate profesionale extraordinare in cariera militara pe care si-a ales-o.

Alexandra Balan a facut parte anul acesta din primul grup roman care a urmat instruirea pentru un sistem de aparare operabil in Romania, relateaza stirisinoutati.ro.

Cursurile au durat doua luni si s-au desfasurat in Statele Unite.

Acolo, dintre toti cursantii veniti din mai multe tari, Alexandra a fost cea mai buna si, prin rezultatele pe care le-a obtinut, a fost sefa de promotie. In plus, i-a fermecat pe americani cu felul ei placut de a fi si cu inteligenta ei.

Nu este prima ei experienta americana. Anul trecut, Alexandra Balan a urmat un curs de cariera in SUA, timp de sase luni, pe care l-a terminat, de asemenea, ca sefa de promotie. Atunci a fost la Washington si a vizitat, printre altele, Pentagonul.

Alexandra locuieste acum la Buzau, unde si lucreaza la o unitate militara, dar isi aminteste cu mare drag de Alba Iulia, orasul despre care spune ca ”nu este altul la fel” si pe care il viziteaza de cate ori are ocazia.

A terminat cursurile Colegiului National Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia in 2011 si a urmat apoi Academia Fortelor Aeriene ”Henri Coanda”, lucrand in prezent pentru Fortele Aeriene Romane.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.