"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × two =

5 × one =

În ultimii ani, parcă a devenit o modă ca doamnele și domnișoarele să nu mai facă curățenie în casă. Care este oare motivul real?

loading...

Curățenia reprezintă respectul pe care partenerii și-l acordă unul altuia

De ce nu mai vor femeile să facă curat în casă? Poate pentru că au uitat că locuința le reprezintă? Doamnelor, a avea curățenie în casă înseamnă a asigura liniștea în cuplu. Iar în aceste condiții, nu veți mai avea parte de certuri în familie, ci toate lucrurile vor reveni la normal.

Specialiștii susțin că ordinea și confortul în casă umple familia de bună dispoziție și înlătură stresul. Dar nu doar doamnele ar trebui să poarte pe umerii lor întreaga povară a curățeniei în casă, ci și domnii trebuie să le ajute.

Sigur că în ultima perioadă femeile vor tot mai mult să facă carieră și preferă să aibă o menajeră, însă spun oamenii de știință, de cele mai multe ori acest lucru le va strica relația cu partenerul.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.