"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Vrei să trăiești liniștit și să te bucuri de spor și armonie? Atunci ar fi bine să renunți definitiv la trei lucruri, respectiv vesela crăpată, haine și încălțăminte veche și flori artificiale.

În casa ta trebuie să fie doar flori naturale pentru a răspândi energia vieții

Niciodată, spun specialiștii, nu trebuie să țineți în casă flori artificiale, pentru că nu fac altceva decât să vă deprime. În schimb, orice floricică naturală va da energia vieții de care aveți atât de mare nevoie. Potrivit tradiției chineze, odată ce veți avea în casă veselă crăpată veți avea surse de energie negativă.

PUBLICITATE

Așa că, aruncați tot ce este crăpat și cumpărați lucruri noi, care vă vor umple casa de bogăție și fericire. Nici cu lucrurile uzate sau rupte nu mai aveți ce să faceți, dacă vreți să aveți spor.

Acestea trebuie date oamenilor nevoiași, care au mare nevoie de ajutor. Și nu vă gândiți că rămâneți fără pantofii la care ați ținut atât de mult, pentru că nu va dura mult și veți avea alții noi, mai frumoși.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]