"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 × three =

7 + thirteen =

Ești mari consumator de ceapă verde, dar parcă te-ai săturat să stai toată ziua la piață? Îți oferim acum cea mai ușoară metodă de a crește ceapa verde, chiar pe pervazul casei…

loading...

Cultură verticală!

De ce ai nevoie pentru a deveni propriul cultivator de ceapă verde? În primul rând de o sticlă obișnuită de plastic de doi litri și o foarfecă.

Cu ajutorul foarfecii taie partea de sus a sticlei, apoi trebuie să faci găuri de mărime nu prea mare. Umple sticla cu pământ, iar prin acele găuri vei introduce bulbii de ceapă, în așa fel încât coada să rămână afară.

Ai mare grijă să uzi mereu ceapa sădită, altfel nu vei avea parte de recolta pe care ți-o dorești. Nu va mai dura mult timp și vei vedea cum apar și roadele muncii tale.

Această metodă de cultură verticală este cew mai bună atunci când ai nevoie de o cantitate mai mare de ceapă verde. Pentru ca ceapa verde să nu-ți lipsească din casă, pune mai multe recipiente, la un interval de câteva zile.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.