"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Claritatea inseamna ca stii exact ce vrei. Claritatea inseamna 80% munca si 20% noroc.

Toti oamenii de succes au o idee foarte clara despre ce doresc si ce trebuie sa faca pentru a obtine ceea ce doresc. O persoana ghinionista, de regula, are o idee destul de vaga despre ceea ce doreste de la viata.

Unul dintre cele mai usoare exercitii pe care le poti face pentru a incepe este sa iei pur si simplu o foaie de hartie si sa scrii o lista cu 10 lucruri pe care doresti sa le ai, in termen de 12 luni.

Acesta este intr-adevar un exercitiu foarte simplu! Cu toate acestea, doar 10% din populatie face asta.

Uimitor, acest procent de 10%, primeste toate avantajele pe care altii doar le viseaza…

Facatorul de noroc

Cand faci multe lucruri, creste probabilitatea de a face lucrurile bine, la momentul potrivit, in directia cea buna.

De exemplu, daca arunci mingea in cos, de un numar infinit de ori, creste probabilitatea ca mingea sa intre in cos. Este la fel si in afaceri, si in viata. Toti oamenii de succes se concentreaza asupra actiunilor care duc la rezultate concrete. Pentru a avea noroc, trebuie sa faci mai multe actiuni care duc la rezultatul dorit.

Energie

Energia este cheia succesului. Cand vezi cat de multe lucruri fac oamenii de succes ti se pare ca au mult mai multa energie decat altii. Aproape toti “norocosi” de succes se trezesc devreme dimineata.

Ei lucreaza mai multe ore in timpul zilei, chiar lucreaza si seara. In acelasi timp, ei au suficienta energie pentru a invata. Ei investesc timp in dezvoltarea lor, in dezvoltarea afacerii sau a carierei. ” Daca vrei sa fii norocos, gaseste energia in tine, datorita careia vei face mai multe lucruri in timpul zilei. Iar norocul se va intoarce spre tine.

Personalitate

Personalitatea este, de asemenea, numita principalul factor de noroc. Toti oamenii norocosi au o trasatura comuna. Ei sunt de obicei pozitivi si optimisti. Ei stiu cum sa gaseasca un limbaj comun cu alti oameni. Ei au un numar mare de prieteni si cunostinte, in diferite domenii ale vietii. Este clar ca, cu cat mai multi oameni stii, cu atat este mai mare probabilitatea de a obtine sfaturi utile atunci cand este necesar.

Onestitatea

Onestitatea si decenta sunt cele mai cautate si respectate calitati. Sunt de acord ca toti vrem sa fim prieteni si sa facem afaceri cu oameni in care avem incredere. Cand ne hotaram sa fim cinstiti cu noi insine si cu alti oameni, obtinem o natura holistica si autosuficienta. Apoi ne mutam si ne atingem rapid obiectivele. Onestitatea si decenta sunt cele care deschid usa si sunt o cerinta absoluta pentru succes, in orice afacere, in orice industrie.

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.