"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

16 − 4 =

eight − 7 =

Credeți că doar a fi frumoasă este de ajuns pentru a fi apreciată? Specialiștii spun că mai presus de frumusețea unei femei se află rafinamentul și bunul simț. Iară ce calități trebuie să aibă o femeie, ca să fie considerată de societate o adevărată doamnă.

loading...

Mare atenție la ținută și la felul în care vorbiți!

La ce credeți că se uită oamenii când văd o femeie pe stradă? Cu siguranță nu la hainele pe care le poartă, ci la ținuta pe care o adoptă.

Așadar, doamnelor, nu uitați să mergeți întotdeauna cu spatele drept și privirea înainte. La fel de important este și felul în care comunicați cu cei din jur, pentru că o doamnă care se consideră așa nu înjură, nu aruncă cu vorbe urâte și mai presus de toate, nu bârfește pe la colțuri.

În plus, o doamnă este întotdeauna modestă…

Ca să aveți statutul de doamnă este nevoie să îi respectați pe cei din jurul vostru, chiar dacă nu sunt la același nivel cu dumneavoastră și să știți să vă controlați în situații nu tocmai plăcute.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.