"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

11 − four =

4 × three =

Iata cele mai importante 8 semne care iti arata ca nu ti-ai ales bine partenerul…

loading...

Faptul ca nu iti poti inchipui viitorul alaturi de partenerul actual nu este intotdeauna un semn potrivit, dar exista alte semne mai bune care iti arata ca relatia ta poate suferi o problema de compatibilitate.

Simti ca nu poti fi tu insati cu el

Atunci cand momentele petrecute alaturi de partener sunt marcate de un efort activ din partea ta de a-i fi pe plac, exista cu siguranta o problema de compatibilitate. Daca te ascunzi si nu poti fi sincera cu el atunci cand iti doresti acest lucru, de teama ca l-ai putea supara, poate ca nu este barbatul potrivit pentru tine, scrie mesajeinspirationale.com

Nu te simti respectata

Respectul are un rol de baza in orice relatie de cuplu reusita. Cand partenerul te ia peste picior in mod constant si iti respinge toate ideile cu un zambet superior, relatia este complet dezechilibrata si poate necesita eforturi prea mari pentru a continua in mod pozitiv pentru amandoi.

Esti nefericita

Multe femei au asteptari nerealiste de la dragoste. Partenerul potrivit nu iti rezolva toate problemele, dar atunci cand esti nefericita in mod constant si totul merge bine in afara relatiei, ai o problema. Daca te simti nefericita mai ales atunci cand petreci timp cu partenerul, el ar putea fi cauza.

Isi pierde rapid rabdarea cu tine

Niciun cuplu fericit nu se poate lauda ca nu a avut vreo cearta de-a lungul relatiei. Exista insa si situatii in care tu nu vrei sa te certi, dar partenerul isi pierde rapid rabdarea cu tine si porneste un conflict pe care tu nu ti-l doresti.

Lipsa de rabdare si consideratie fata de tine poate indica si faptul ca nici el nu este prea fericit alaturi de tine. Din pacate, aceasta problema se agraveaza in timp si nu se rezolva niciodata de la sine.

Esti complet diferita fata de partener

Putine cupluri au compatibilitate completa in gusturi si activitati, dar este important sa existe o baza comuna pe care puteti construi impreuna. Daca va plac filme diferite, muzica diferita, activitati diferite si chiar mancare complet diferita, problemele de compatibilitate ar putea fi prea mari.

Compatibilitatea este importanta, dar dincolo de ea, cea a valorilor este cea mai pretioasa intr-o relatie.

Te simti usurata cand esti departe de el

Te uiti trista la telefon cand te suna si nu vrei sa raspunzi? Daca momentele cele mai fericite din relatia ta sunt cele in care sunteti departe unui de altul si te simti usurata cand nu este langa tine, nu ti-ai ales bine partenerul.

Negi in mod voit adevaruri

Chiar daca partenerul tau corespunde tuturor dorintelor tale „pe hartie”, asta nu inseamna si ca este barbatul langa care esti cea mai fericita.

Cand te ascunzi de tine insati si negi lucruri despre care stii ca sunt adevarate, poate ca este timpul sa cauti un alt partener.

Instinctul iti spune ca faci o greseala

Odata ce ai analizat toate detaliile si tot nu stii daca partenerul este cel mai potrivit pentru tine, ai incredere in propriul instinct. De multe ori, acesta poate fi elementul crucial care te ajuta sa iei cea mai buna hotarare in plan emotional atunci cand ai epuizat analiza argumentelor.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.