"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × 1 =

nine + 10 =

Lectiile de viata sunt pline de intelepciune, deoarece necesita mult efort pentru a le invata. Dar cea mai dificila parte a acestui proces este de a ajunge la intelegerea faptului ca posibilitatile noastre nu sunt nelimitate, dar la un moment dat se incheie.

loading...

Uneori, realizarea acestui adevar vine prea tarziu. Daca este posibil, amintiti-va cat mai curand posibil urmatoarele lucruri…

1. Daca doriti sa faceti ceea ce va place, trebuie sa lucrati de 3 ori mai sarguincios decat oricine altcineva.

Cei mai multi dintre noi isi petrec vietile facand lucruri pe care nu le plac. Ei fac ceea ce doresc altii de la ei, ce le spun parintii, prietenii sau colegii lor sa faca.

Dar daca vrei sa faci ceea ce-ti place, daca stii ce vrei, atunci incepe sa lucrezi la tine chiar acum.

2. Frica este intotdeauna ascunsa in spatele maniei.

Dupa cum inteleptul maestru Yoda a spus: “Frica este calea spre partea intunecata. Ea duce la manie, furia duce la ura si la ura la suferinta. ”

Ori de cate ori suferim, mai ales daca acest lucru persista mult timp, cautam motivul pentru care suferim cel mai mult. Daca se ajungi sa treaci de acest sentiment, atunci vine intelegerea: ura este doar o clipa de furie, pe care o tinem prea mult timp in noi.

In centrul tuturor lucrurilor se afla intotdeauna frica: teama de esec, teama de a fi vulnerabili, teama de a lasa ceva. Dar daca intelegeti si acceptati toate aceste temeri, veti vedea partea lor stralucitoare si veti putea trece mai departe.

3. Obiceiurile noastre zilnice ne modeleaza viitorul.

Ce faceti astazi este un alt pas catre ceea ce veti deveni maine. Daca aceasta actiune se repeta in mod regulat, incepeti sa abordati schimbarea.

Daca actiunea se repeta in fiecare luna, observati o mica schimbare. Si daca veti continua sa faceti acelasi lucru pe tot parcursul anului, doi ani sau chiar cinci ani, atunci nu va veti puteti recunoaste mai tarziu, deoarece v-ati schimbat complet.

Nu subestima puterea oricarui obicei mic care persista pentru un timp. Bun sau nu, obiceiurile tale determina cine vei deveni in cele din urma.

4. Practicati-va emotiile.

Cand vorbim despre practica, ne gandim adesea la aceasta in ceea ce priveste competentele. De exemplu, practicati cantatul de pian sau jocul de hochei. Dar, de fapt, orice faceti din punct de vedere emotional trebuie, de asemenea, sa exersati.

Deci, poti incerca sa fii modest sau sa inveti sa ierti, sa practici auto-analiza sau sa ai un simt al umorului, al maniei, al resentimentelor, realteaza 7secunde.com.

Ce esti emotional, este o reflectare a acelor lucruri pe care le dezvolti constient sau inconstient in tine. Nu te-ai nascut “suparat”. Si tu cu greu ai dezvoltat aceasta emotie in tine mai mult decat, sa zicem, bucuria.

5. Fiecare dintre noi are propriul program si propriile planuri.

Aceasta expresie poate parea oarecum ametita si este adesea folosita de oameni intr-un context negativ.

Dar poate fi folosita intr-un mod diferit. Nu uitati ca fiecare dintre noi trebuie sa-si asigure existenta.

O persoana are visele, obiectivele, sperantele, familia, prietenii apropiati si alte lucruri importante, iar noi toti vrem aproape acelasi lucru.

Desigur, exista oameni pe care te poti baza, dar cel mai bun mod de a te simti bine este intotdeauna in constiinta faptului ca fiecare persoana are rutina lui de zi cu zi.

Nu puteti controla pe altii sau sa sperati ca vor pune nevoile tale deasupra lor. Chiar daca pentru o vreme veti putea sa va folositi de altii, in cele din urma adevarul va fi expus oricum.

In schimb, luati-o, ca regula, ajuta-i pe ceilalti sa isi indeplineasca visele asa cum te ajuta si ei pe tine. Acest comportament va va ajuta sa va construiti o relatie buna.

6. Realizarea unui lucru nu va aduce niciodata o satisfactie mai mare daca nu este facut cu placere.

Este bine sa stabilesti un obiectiv si sa implici si alte persoane in atingerea acestuia. Dar sacrificarea de dragul acestui scop cu bunastarea celorlalti este un lucru complet diferit.

Daca nu sunteti in stare sa va bucurati de procesul de realizare a obiectivului, atunci obiectivul in sine va deveni in cele din urma lipsit de sens.

7. Munca grea si rasul nu se exclud reciproc.

Acest pas vine de la cel precedent. Uneori nu este clar de ce oamenii cred ca rasul arata ca nu este grav.

Cele mai bune idei vin in minte cand va relaxati si gasiti solutii – in momentele de bucurie.

Comunicarea dintre oameni este stabilita printr-un zambet, iar rasul la locul de munca sau rezolvarea unei probleme inseamna a fi deschis la noi oportunitati.

Unii oameni nu vor intelege niciodata acest lucru si in cele din urma se transforma in oameni batrani.

Dar viata este bucurie! Puteti sa va bucurati si, in acelasi timp, sa atingeti ceea ce nu ati putut realiza pana acum.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.