"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 + seventeen =

four × 2 =

Cand esti fericit, ti-ai dori sa stie toata lumea, desi stim foarte bine ca fericirea creste in liniste, departe de ochii invidiosilor. Sunt lucruri despre care trebuie sa le vorbesti numai perechii tale sau familiei.

loading...

Sa vedem care sunt acestea:

1.Planuri de viitor

Nu povestiti cunoscutilor despre planurile de viitor pe termen lung, mai ales daca sunt inca doar la stadiul de plan. In primul rand pentru ca unele planuri esueaza inca de la inceput, datorita faptului ca suntem prea critici, scrie 7secunde.com.

2.Fapte bune

Crestinismul spune ca orice fapte bune trebuie tinute secrete, pentru ca doar asa vom primi recompense pentru ele. Oamenii care se lauda la toata lumea despre faptele lor bune si despre cat bine au facut altora, nu vor fii apreciati de ceilalti, ci vor provoca doar dispret.

Pentru acesti oameni, chiar si cea mai buna fapta pe care o fac, e doar pentru a le hrani propriul ego. Inteleptii indiei spun ca nimic nu distruge mai tare fapta buna ca mandria.

3.Modul de viata

Nu trebuie sa vorbiti nici despre modul dvs. de viata, despre modul de a va hrani, de a dormi si nici despre relatiile de cuplu.

4.Cunostinte spirituale

Ceea ce unii oameni stiu, nu este dat pentru oricine, dar nu trebuie sa ne laudam. Ceea ce simtim in interior se va vedea oricum si la exterior.

5.Problemele de familie

Daca sunteti sotii, atunci nu vorbiti niciodata de fata cu neamurile si cunostintele despre lipsurile sotului. Iar daca sunteti sot, nu vorbiti niciodata de rau despre sotia dvs.

Daca veti proceda asa, va veti putea rezolva intotdeauna problemele, dar daca cineva isi va baga nasul in viata voastra, s-ar putea sa va schimbe parerile despre parteneri. Familia este cu adevarat puternica daca problemele raman in interiorul familiei.

6.Faptele altora

Va puteti murdari si sufletul. Acesta se murdareste daca barfim, daca vorbim despre insuccesul celui de langa noi, daca judecam si daca folosim cuvinte urate.

Daca suntem martori unor astfel de discutii, mai bine lasam aceste lucruri negative sa se aseze in sufletul nostru, fara sa le impartasim. Ascultarea este buna, sigura si un lucru frumos.

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.