"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 − three =

eleven + nine =

„Multi crestini nu merg sa se spovedeasca pentru ca „nu au postit in prealabil” Aceasta este o mare inselare a diavolului. Ca sa te spovedesti NU e nevoie sa postesti. La spovedanie venim atuni cand suntem cei mai mari pacatosi, nu atunci „cand postim”.

loading...

La spovedanie venim ca fiul risipitor din Evanghelie, dupa ce am cheltuit averea noastra cu alte femei, devenind sclavii patimilor, atunci trebuie sa venim la spovedanie, cand suntem in negura pacatului, atunci trebuie sa venim la spovedanie„, a spus preotul, Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena scrie antena3.ro

„La spovedanie nu se vine pentru ca postim, la spovedanie se vine tocmai pentru ca nu postim, tocmai pentru ca suntem departe, pentru ca ne chinuie patimile si poftele si varsam inaitea duhovnicului toata murdaria, ca Masina de Spalat Duhovniceasca sa inceapa sa functioneze si sa spele tot ce marturisim cu parere de rau, cu sinceritate si fara rusine.

Daca ne gandim ca o sa ne judece preotul pentru pacatele facute, nu suntem departe de fariseiii care voiau sa para sfinti inaintea oamenilor.

Preotul nu ne judeca, el este masina de spalat pacate! Fara el pacatele nu se iarta, el ne asculta fara a ne judeca! Fara a-si face vreo impresie despre noi, pur si simplu, el ne asculta, ne da leacul de vindecare, ne spala ranile sufletesti si ne duce la „casa de oaspeti” care este Biserica si ne da medicamentul cel bun care este Trupul si Sa ngele lui Hristos„, a mai zis Matei Vulcanescu.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.