"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

nine + one =

2 × 3 =

Asli Enver este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia.

loading...

Asli Enver s-a nascut la 10 mai 1984 in Londra. Are un frate si o sora. Tatal ei este un turc din Ciprul turcesc, iar mama ei, Dilek, l-a cunoscut in timpul studiilor din Londra si s-au casatorit. Asli a studiat la Londra pana la varsta de 12 ani, apoi s-a mutat cu familia la Istanbul.

A absolvit Liceul de Arte Frumoase Pera si Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Istanbul Halic.

Dupa Premiul Kelebek pentru “Cea mai buna actrita”, Asli Enver a primit “Premiul pentru cea mai buna actrita de drama”, din partea Bilkent TV, televiziunea studentilor prestigioasei Universitati Bilkent, scrie kanald.ro.

Pe cand avea doar 12 ani, Asli Enver a dovedit un talent remarcabil pentru muzica si teatru si a partipat la diverse concursuri de muzica. Astfel parintii sai au indrumat-o spre un liceu de Arta, si mai tarziu, cand s-au stabilit in Istanbul, s-a orientat catre Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Halic, devenind o actrita cu drepturi depline.

Celebritatea n-a intarziat sa apara, deoarece Asli Enver a devenit cunoscuta odata cu aparitia in serialul de televiziune din Turcia, “Kavac Yelleri”, care era un remake dupa “Dawson Creek”, un serial britanic.

Anul trecut, Asli Enver si-a surprins iubitul atunci cand a participat la “Vocea Turciei”. El facea parte din juriul si a fost primul care s-a intors dupa ce a ascultat cantecul fredonat de ea, timp de cateva secunde. Actrita a mai intors si scaunul dublu al juratilor dar este evident ca ales sa mearga in echipa iubitului ei.

Experienta inedita de la renumitul concurs de muzica a determinat-o pe Asli Enver sa nu renunte la muzica ci dimpotriva sa continue sa exerseze si sa fredoneze ori de cate ori are ocazia.

Astazi, celebra actrita isi aniverseaza ziua de nastere. Desi parea sa fie o zi obisnuita de lucru pe platourile de filmare, Asli Enver a avut parte inca de dimineata de cele mai frumoase urari de suflet venite din partea rudelor si a prietenilor. Insa apogeul zilei a fost atins atunci cand Asli Enver a primit cea mai frumoasa surpriza din partea colegilor sai. Acestia i-au pregatit un tort cu lumanari aprinse si i-au cantat “La multi ani!”, momentul fiind de-a dreptul savuros.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.