"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 − 7 =

eleven + 4 =

V-ați întrebat probabil cum de mai bine de 31 de ani, renumitul actor american Tom Hanks reușește să aibă un mariaj fericit? Dacă vreți să aveți parte și voi de o căsnicie de vis, atunci țineți minte sfaturile acestuia.

loading...

Găsiți persoana potrivită!

Potrivit lui Tom Hanks, cel mai important lucru pentru ca mariajul să-ți meargă este să găsești persoana cu care să te potrivești din toate punctele de vedere.

De asemenea, acesta ne îndeamnă să nu ne căsătorim înainte de 30 de ani, pentru că trebuie să dobândim maturitatea necesară. Tot Hanks ne învață că trebuie să ne întâlnim cu partenerul la jumătatea drumului, chiar și în cele mai critice situații și să aveți respect unul față de celălalt.

În plus, cei doi trebuie să se sprijine reciproc, pentru că altfel căsnicia se va termina extrem de repede.

Nu în ultimul rând, actorul american spune că o căsnicie va rezista dacă fiecare partener va face lucruri frumoase pentru celălalt. Mai presus de toate însă, spune Tom Hanks, este să-l iubiți pe celălalt cu toată ființa voastră.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.