"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 − one =

five × 2 =

Ai o bucătărie mică și vrei să o mobilezi în așa fel încât să arate ca-n visele tale?

loading...

Îți dăm acum cele mai sfaturi ca să ai ceea ce ți-ai dorit atât de mult. Iată ce trebuie să faci ca să transformi bucătăria ta în locul cel mai confortabil din casă.

Cumpără doar electrocasnice și accesorii de care ai strictă nevoie – Bucătărie mică

Specialiștii le recomandă celor care au o bucătărie mică în primul rând să cumpere doar mobilier, electrocasnice și accesorii de care au strictă nevoie, pentru a avea cât mai mult spațiu disponibil. Doar așa se poate economisi spațiul limitat.

De asemenea, încearcă să găsești tot felul de soluții ingenioase de depozitare și nu uita că cele dispuse pe verticală sunt cele mai bune și mai avantajoase.

De asemenea specialiștii spun că mobilierul în forma literei L este soluția ideală pentru o bucătărie mica, pentru că nu încarcă pereții mai mult decât trebuie.

De asemenea, îți pot monta suporturi pe blatul de bucătărie, iar masa e bine să fie extensibilă.

Poți opta, totodată, pentru dulapuri sau rafturi montate deasupra chiuvetei sau a aragazului și suporturi pentru accesorii montate pe ușile dulapurilor.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.