"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 14 =

eleven + 18 =

La cei 109 ani pe care îi are, Jessie Gallen din Scoția, a fost considerată cea mai bătrână femeie din lume. Care este secretul longevității sale l-a spus chiar ea: cât mai mult terci și… fără bărbați.

loading...

Jessie Gallen din Scoția – Nu a fost niciodată căsătorită

Jessie Gallen nu a avut niciodată o viață prea fericită. A mers la studii destul de puțin, apoi a început să lucreze la bucătăria unei ferme și ulterior a lucrat în casa unei familii bogate, ultimii ani din viață petrecându-i la Crosby House, un cămin de seniori singuri și bolnavi.

Femeia nu a fost niciodată căsătorită, dar asta nu a împiedicat-o să fie totdeauna plină de viață, care adora muzica și făcea permanent sport.

Înainte să treacă la cele veșnice, în anul 2015, aceasta a declarat ceea ce a făcut-o să trăiască atât de mult a fost faptul că a stat departe de bărbați și a mâncat toată viața terci.

Ținând cont de vârsta sa, poate că această nouă teorie e demnă de luat în seamă.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.