"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 1 =

2 × five =

Vrei ca balconul tău să devină o oază de liniște și relaxare? Atunci ar trebui să ști ce plante să achiziționezi pentru a-l face să arate așa cum îți dorești. Iată ce spun specialiștii.

loading...

Sporul casei, una dintre cele mai indicate plante pentru balcon

Potrivit specialiștilor, una dintre plantele ideale pentru balcon sunt cercelușii, pentru că nu are nevoie de o îngrijire specială dar și sporul casei, care înflorește din mai și vă înfrumusețează balconul până în luna noiembrie.

De asemenea, trandafirii pitici vor da eleganță balconului dumneavoastră. Un loc pe balconul dumneavoastră își pot găsi și plantele aromatice, precum rozmarin, busuioc, mentă, cimbrișor, cimbru, salvie, leuștean sau măghiran.

Dar balconul poate fi împodobit și cu conifere mici, precum iederă sau rododendron pitic, dar puteți folosi și leandru.

O altă soluție bună pentru balcon sunt begoniile, plante care oferă un décor superb balconului, mai ales în perioadele în care acestea sunt înflorite. Nu în ultimul rând, puteți opta și pentru crizanteme mici, care rezistă înflorite multă vreme.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.