"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

O femeie din America a fost extrem de impresionata de orasul Sighisoara pe care l-a laudat in textele scrise pe pagina ei de blog.

”Eu vin dintr-o tara unde asemenea locuri pur si simplu nu exista. Biserici vechi, un centru istoric inconjurat de ziduri, mii de ani de istorie… asa ceva nu gasesti in Statele Unite”, este textul scris de Amanda.

Tanara a venit in tara noastra, in urma cu cativa ani, si a fost pur si simplu uimita de frumusetea locurilor, scrie stirireale.info.

PUBLICITATE

”E un oras cetate parca desprins din povestile cu zane. Are strazi pietruite, cladiri colorate, un centru istoric pietonal… nu ai cum sa nu te indragostesti de Sighisoara”, mai spune Amanda pe blogul ei. De altfel, ea a mai scris un articol pe blogul ei, numit “De ce ar trebui sa vizitezi Romania”, scrie articole247.ro.

Dansa spune ca tara noastra este foarte frumoasa si cu preturi bune. In plus, Amanda, care este din statul american Ohio, puncteaza ca a intalnit multi oameni care stiu sa vorbeasca engleza, dar si ca nu a avut parte de aglomeratie, ca in alte tari.

Orasul Sighisoara se afla in inima Transilvaniei, in judetul Mures, pe malul Tarnavei Mari, la 95 de kilometri de Sibiu. Este una din putinele cetati medievale care sunt inca locuite, iar Centrul istoric al orasului, este inclus in patrimoniul mondial UNESCO.

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]