"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

eleven + 11 =

fourteen + 10 =

Fără îndoială că cele mai elegante accesorii pentru o baie de lux rămân bateriile cromate. Însă atunci când le achiziționați, ar trebui să vă gândiți bine, pentru că sunt destul de greu de curățat. Aveți însă cele mai bune soluții la îndemână.

loading...

Folosiți pastă de dinți și lămâie – Metode simple pentru curățarea bateriilor de la baie

Indiferent cât ați dori ca baia dumneavoastră să strălucească, când petele de apă și praful se pun pe bateriile cromate, aveți nevoie de cele mai bune soluții.

Una dintre cele mai bune metode pentru a avea baterii de baie care să arate mereu ca noi este să folosiți pastă de dinți. Luați o lavetă moale și uscată și puneți puțină pastă de dinți, apoi curățați. În final, clătiți cu apă și ștergeți bateriile.

Aveți însă grijă să utilizați doar o cantitate mică de pastă de dinți. O altă soluție utilă este lămâia. În acest sens, tăiați o bucată de lămâie și lustruiți cu ajutorul acesteia toate accesoriile cromate din baie, apoi clătiți cu o lavetă umedă și în final lustruiți cu una uscată.

Nu în ultimul rând, pentru a curăța bateriile cromate puteți folosi și detergent de vase. Puneți puțin pe un burete fin și frecați ușor. Apoi curățați cu apă și lustruiți cu o lavetă uscată.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.