"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

twenty − 9 =

five × five =

Cum va fi ziua de maine, aflam in continuare de la astrologi. Sa luam, asadar, fiecare zodie in parte!

loading...

Berbec

Zona parteneriala fiind activata, esti motivat sa faci rapid impresie la locul de munca dar si sa privesti lucrurile intr-o maniera cat de poate de cerebrala, bazata pe lucruri concrete si decizii mature, scrie jurnalul.antena3.ro

Taur

Daca esti atent, maine poti echilibra in mod armonios cerintele practice ale vietii de familie cu necesitatea de a te bucura de viata, imbinand utilul cu placutul. O zi favorabila investitiilor imobiliare.

Gemeni

Maine te poti implica in activitatile care au legatura cu rudele, mai mult sau mai putin apropiate dar si in punerea la punct a propriei afaceri. Esti plin de entuziasm si iei decizii bune de parteneriat.

Rac

Maine, atentia la detalii si pragmatismul in comunicare iti maresc astazi sansele de a obtine o maririe de salariu sau a altor beneficii financiare. Incearca sa-ti folosesti energia in mod constructive.

Leu

Este un moment favorabil sa iei in serios perfectionarea intr-un anumit domeniu, un schimb de experienta care presupune deplasarea in strainatate sau pur si simplu dezvoltarea creativitatii proprii.

Fecioara

Desi esti sub influenta emotiilor, astazi te poti folosi de acestea pentru a te relaxa, fie calatorind, fie evadand din cotidian. Astfel, poti vedea ce oportunitati de investitii ai la dispozitie.

Balanta

O discutie cu colegii, mai ales in prima parte a zilei, in care esti dispus sa si asculti, iti poate fi favorabila pentru a lua cele mai mature decizii. Din punct de vedere sentimental totul este perfect.

Scorpion

Maine esti destul de pragmatic in privinta planurilor tale dar si a sustinerii pe care te bazezi de la ceilalti. Totusi, investesti in continuare multa energie in proiectele de la locul de munca, potrivit antena3.ro

Sagetator

Este un moment bun, mai ales in prima parte a zilei, pentru a lua decizii intelepte si a planifica pe termen lung un demers ce vizeaza studii specializate. Dozeaza-ti eforturile si fii atent la sanatate.

Capricorn

Atentia la detaliile unor aspecte juridice poate face diferenta si ar fi indicat sa profiti de prima parte a zilei pentru a te ocupa de acestea. Astrele te sfatuiesc sa-ti ingrijesti mai bine sanatatea.

Varsator

Important este sa gasesti un mod de a te pune in valoare iar o discutie cu un superior despre o marire de salariu sau poate chiar o avansare, are mai multe sanse de reusita in prima parte a zilei.

Pesti

Maine ai nevoie mai mult ca oricand de rezultate practice cu care sa iesi in evidenta. Ai putea lua in considerare transformarea unui hobby in ceva serios prin participarea la anumite specializari.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.