"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

4 × two =

two × 2 =

Vă plac roșiile? Atunci cel mai indicat ar fi să le consumați pe cele bio. Iar pentru asta aveți nevoie de cele mai bune îngrășăminte naturale bio. Iată despre ce este vorba.

loading...

Folosiți cu toată încrederea apa de cenușă

Unul dintre cele mai bune îngrășăminte pe care le puteți folosi pentru tomate este apa de cenușă. Pentru a o prepara, puneți într-o găleată 500 g cenușă, apoi amestecați cu 5 litri de apă clocotită.

Lăsați să se depune cenușa la fundul găleții, apoi puneți într-un alt vas. Ulterior, adăugați alți 5 litri de apă, cel mai bine ar fi de ploaie sau de puț, apoi stropiți tomatele cu acest preparat.

Îl puteți folosi și pentru a stropi și alte plante…

Folosită de foarte mult timp pentru stimularea creșterii plantelor este și drojdia de bere. În acest sens, puneți într-un vas 3 litri de apă, apoi dizolvați o jumătate de pahar cu zahăr și adăugați ulterior 100 g drojdie de bere.

Lăsați la macerat o săptămână. Din această soluție puneți un pahar la 10 litri de apă și stropiți tomatele. Această soluție poate fi folosită la fertilizarea pe frunze, dar și direct la rădăcină.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.