"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Mai e doar foarte puțin timp și îndrăgita prezentatoare Alessandra Stoicescu își va îndeplini cel mai mare vis al său, acela de a deveni mamă. Iar acum vedeta e și mai fericită, pentru că va avea o fetiță!

Așteaptă cu nerăbdare primul copil – Alessandra Stoicescu va avea o fetiță

De când a aflat că va deveni mamă, Alessandra Stoicescu e mai frumoasă și mai fericită ca niciodată și așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strange copilul în brațe.

Prezentatoarea a avut ceva de așteptat, pentru că acum cinci ani, aceasta a declarat într-un interviu că își dorește un copil, însă nu se grăbește:

PUBLICITATE

“Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul… E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu”.

Iată că Dumnezeu i-a îndeplinit cel mai mare vis, iar acum aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că bebelușul mult așteptat va fi fetiță: „Primul nostru boboc de floare!”.

Felicia Iederă

PUBLICITATE

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]