"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

one × four =

three × 2 =

A fost unul dintre cele mai apreciate fotomodele din întreaga lume dar și perla casei de modă Versace.

loading...

Din nefericire însă, astăzi Linda Evanghelista, ajunsă la vârsta de 54 de ani, a ajuns de nerecunoscut. Și asta pentru că a pierdut lupta cu kilogramele.

Și-a distrus chipul

De ce a ales Linda Evanghelista să dispară din lumea bună a vedetelor lumii, asta doar ea o știe, însă frumosul fotomodel a ajuns acum de nerecunoscut.

Pe lângă faptul că și-a făcut atât de multe operații estetice încât și-a stricat fața, acum fotomodelul s-a îngrășat foarte tare și și-a pierdut formele de altădată, pentru care s-a aflat în topul celor mai bune fotomodele.

Linda pare resemnată, a uitat de coafurile care o făceau să arate ca o păpușă și preferă să-și prindă părul cu un elastic. Și când te gândești că atunci când era pe val, fotomodelul a declarat că nu se ridică din pat dacă nu i se oferă un job din care să câștige minim 10.000 de dolari pe zi…

Linda a intrat în lumea modei la doar 16 ani, după ce a fost remarcată de un reprezentant al agenției Elite Model Management, în urma participării la concursul de frumusețe Miss Teen Niagara.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.