"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

2 + 19 =

7 + 1 =

Îți măriți fata sau îți însori băiatul? Cu siguranță, vei avea nevoie de o coafură care să te pună în evidență. Iată care sunt cele mai bune soluții. Cu siguranță, vei fi remarcată.

loading...

Împletituri, cocuri și bucle – Coafuri la modă pentru soacre

Mai ai foarte puțin și vei lua parte la ziua cea mare? Cu siguranță, ți-ai ales rochia potrivită și ai nevoie de cea mai frumoasă coafură.

Specialiștii spun că în această situație, poți apela cu toată încrederea la împletituri. Ține minte că împletiturile și cocurile sunt ingredientul minune pentru a avea un look de senzație.

Ideale pentru soacră, sunt și buclele lejere, mai ales dacă nunta este una elegantă. Și dacă ai părul scurt, poți avea la dispoziție nenumărate moduri în care să-l aranjezi.

Ca și culori, specialiștii recomandă diferitele nuanțe de blond, de la cel cenușiu deschis, la blondul platinat, sau de ce nu, un arămiu cald. Merită orice sacrificiu ca să fii o soacră cool.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.