"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

Cu siguranță, nu există doamnă sau domnișoară care să nu fie îndrăgostită de gecile de piele. Pentru a fi mereu în ton cu moda, trebuie să știți ce se poartă anul acesta.

Vrei un look business? Încearcă o geacă tip sacou!

Botine, o pereche de jeans care să-ți arate formele și o geacă de piele biker și ești perfectă în această primăvară. Și asta pentru că vedeta în 2019 este geaca de piele biker. Dacă însă vrei să ai un look business, alege o geacă de piele tip sacou.

O poți asorta cu o pereche de jeanși lejeri și vei arăta senzațional chiar și când o vei asorta cu o rochie. Dacă vrei să întorci toate privirile, uită de culoarea neagră și alege gecile în piele în nuanțe cât mai deschise, iar cele mai indicate sunt cele pastelate.

Și dacă ai în șifonier o geacă de piele vintage, vei fi cu adevărat uimită cât de apreciată vei fi. Nu în ultimul rând, la modă sunt și gecile de piele scurte, fie că optați pentru una simplă, fie pentru una cu inserții metalice. Și dacă vrei să strălucești, alege o geacă de piele la două rânduri de nasturi și guler mic.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.