"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 + 11 =

one + 11 =

Stresul este prezent pretutindeni si afecteaza din ce in ce mai multe persoane in zilele noastre. Fie ca te afli la serviciu sau acasa, intotdeauna intervin situatii stresante, care iti intind nervii la maximum si te fac sa te simti epuizata si agitata.

loading...

Din cauza faptului ca stresul provoaca stari negative, lumea a inceput sa se intereseze tot mai mult de acest fenomen, pentru a sti cum sa gestioneze situatia, relateaza mesajeinspirationale.com.

Pentru a veni in ajutorul acestor oameni, a aparut un test care iti indica in 3 secunde nivelul de stres cu care ai de-a face…

De ceva timp circula pe retelele sociale un test in care miscarile imaginii indica starea mintala cu care te confrunti. Astfel, daca observi anumite miscari in cadrul imaginii, poti afla cu ce nivel de stres te confrunti.

Se spune ca, daca nu observi miscari in cadrul imaginii, stresul nu face parte din viata ta, dar, daca bagi de seama cateva miscari lente, ai de-a face cu un nivel redus de stres, iar daca imaginea se misca precum un carusel, esti foarte stresat.

Chiar daca se presupune ca imaginea contureaza nivelul de stres la care esti supusa, de fapt, aceasta este o iluzie optica realizata de Yurii Perepadia, un designer ucrainean.

Cu toate acestea, multi utilizatori au cazut in capcana testului si au distribuit pe retelele sociale raspunsurile pe care le-au obtinut.

Mai mult decat atat, unul dintre acestia a scris: „Prietena mea a vazut imaginea si a intrebat de ce misca atat de repede. Mi-e frica acum sa-i dau raspunsul”. Altul a spus: „Se pare ca sunt foarte stresat. Imaginea a inceput sa se miste precum un carusel de indata ce am vazut-o”.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.