"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + fourteen =

fifteen − 1 =

Barbatul pe care sa ti-l doresti o viata langa tine trebuie sa fie un barbat bun, care sa dea dovada de maturitate, pentru ca doar asa vei avea o relatie armonioasa. Un barbat bun nu se teme sa isi arate sentimentele, te protejeaza si langa el poti sa simti ca evoluezi.

loading...

Iata ce semne indica ca ai langa tine un barbat bun:

1. Te protejeaza

Un barbat matur te va face sa simti protejata si iubita. Langa un astfel de partener ar trebui sa simti ca nu iti este teama de nimic si sa il vezi ca pe un refugiu in zilele mai putin bune. Daca nu simti asta, inseamna ca nu el este sufletul tau pereche.

2. Da dovada de putere fizica si emotionala

E firesc sa vrei un partener care sa se ingjrijeasca de aspectul sau fizic. Daca este pasionat de mersul la sala este un punct in plus, dar un barbat matur stie ca puterea emotionala este la fel de importanta. Trebuie sa isi imbunatateasca atat stilul de viata, cat si mintea si spiritul prin documentare si calatorii, scrie mesajeinspirationale.com.

3. Nu se lauda cu partenerele pe care le-a avut

Un barbat adevarat nu se va lauda niciodata cu numarul partenerelor pe care le-a avut inainte. Acesta este un obicei al barbatilor imaturi si nu ti-ai dori un astfel de barbat langa tine, doar nu vrei sa fii inca o femeie pe lista sa.

4. Este sensibil

Barbatii sunt invatati inca din copilarie ca sensibilitatea nu este o caracteristica a unui barbat adevarat. Dar este exact opusul. Un barbat adevarat nu va vrea sa se abtina din a-si manifesta sentimentele. Emotiile sunt in conditia umana , iar un barbat puternic si le arata, nu le ascunde.

5. Are principii pe care le urmeaza

Una dintre cele mai mari dovezi care indica un barbat puternic sunt convingerile lui. Maturitatea si seriozitatea cu care le urmeaza il fac foarte atragator.

6. Poti avea incredere in el

In general, un om in care nu poti avea incredere este un om pe care nu ar trebui sa il ai in preajma. Cu atat mai mult cand vine vorba de partenerul de viata. Ai nevoie de cineva care sa isi respecte promisiunile, e sincer si pe care te poti baza.

7. Da dovada de compasiune

Fii atenta la cum reactioneaza atunci cand cei din jur au necazuri. Compasiunea nu este un semn de slabiciune, ci de maturitate. Un barbat cu un suflet bun este un partener ideal.

8. Se imbraca bine

Desi acest punct ar putea parea superficial, este din contra, un aspect care defineste un barbat adevarat. Acesta se va preocupa de cum se prezinta in societate.

9. Cunoaste si respecta codul bunelor maniere

„Te rog” sau „multumesc” au devenit cuvinte din ce in ce mai putin intalnite. Un barbat adevarat insa nu se va abate de la regulile de bun simt.

10. Acorda importanta educatiei

Un barbat adevarat este constient de importanta educatiei si te va sprijini si impulsiona mereu sa te dezvolti.

11. Vrea sa devina un sot si un tata bun

In zilele noastre casatoria a devenit un subiect destul de tabu. Pare ca societatea impune exact opusul, si anume sa nu isi doresti un mariaj pentru ca este de moda veche. Insa un barbat caruia nu ii e teama sa recunoasca ca isi doreste sa devina un sot si un tata bun, este un barbat adevarat.

12. Are incredere in el

Increderea de sine este una dintre cele mai importante caracteristici ale unui om. Un barbat nesigur nu te-ar face la fel de fericita ca unul care are incredere in propriile forte si exprima asta.

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.