"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 × three =

17 − 3 =

Toți suntem influențabili într-o mai mare sau mai mica măsură, însă sunt câțiva nativi care nu prea ascultă de propriile opinii. Iată despre cine este vorba.

loading...

Vărsătorii acționează după ideile altora

Dintre toate zodiile, se pare că Scorpionul este cel care, desi este extrem de inteligent, nu prea își menține această atitudine. Poate că nu le-ar strica, ca zodie dominantă ce este, să înțeleagă că trebuie să aibă propria coloană vertebrală. Un nivel ridicat de influență au și Vărsătorii, care din păcate acționează aproape mereu după ideile altora.

Cât îi privește pe Gemeni, aceștia trebuie mereu să fie ghidați de cineva, pentru că nu prea au încredere în ei.N-ar fi rău dacă ar lăsa deoparte ideile vechi.

La fel gândește și Balanța, motiv pentru care face parte și aceasta din categoria celor mai influențabile zodii.

Dintre toate zodiile, Racii ascultă ce le spun unii și alții, dar fac ce trebuie, ceea ce constituie un mare plus. Peștii ar trebui să știe că pot reuși prin forțele proprii, pentru că nu au deloc nevoie să facă ce vor sau ce spun alții.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.