"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

15 + fourteen =

4 × 1 =

Cu câțiva ani în urmă, în solul înghețat al Siberiei a fost descoperit un schelet de înger. Acum, specialiștii geneticieni de la Vatican au ajuns la o concluzie incredibilă: românii sunt urmași direct ai îngerilor!

loading...

Românii, urmașii direcți ai îngerilor? – Patru ani de studiu

Despre îngerul descoperit în Siberia se crede că a trăit acum 14000 de ani iar cauza morții sale ar fi fost o leziune craniană în urma ciocnirii accidentale cu o stâncă în timp ce zbura.

Pentru a ajunge să afirme aceste lucru, specialiștilor de la Vatican le-a luat patru ani, timp în care au studiat tot felul de mostre de oase.

Ulterior, savanții au comparat acea structură cu cea a popoarelor care trăiesc în prezent și au observat un lucru senzațional: structura populației din zona interiorului arcului Carpatic, adică cei care au trăit cu mii de ani în urmă pe teritoriul României este aproape identică cu cea a îngerului.

Surprinzător este că acest lucru stă scris în documente mai vechi ca istoria aflate în arhivele mănăstirilor de pe muntele Athos.

Cu alte cuvinte, sunt românii poporul ales care va salva lumea, așa cum mulți teologi au spus de-a lungul vremii?

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.