"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

20 − six =

seventeen + fifteen =

În ultima perioadă, pare că nimic nu vă mai merge așa cum trebuie în famili?

Nu știți ce se întâmplă?

Trebuie să citiți cu mare atenție rândurile de mai jos, pentru că veți găsi cele mai bune explicații, date de părintele Arsenie Boca.

Negrija de Spovedanie, de suflet a celor din casă

Potrivit marelui preot Arsenie Boca, cele mai multe neînțelegeri în familie provin de la negrija de suflet a celor din casă, dar și negrija de Spovedanie, de rândurilile bisericii și de sfânta Împărtășanie.

Totodată, nu suntem liniștiți și avem senzația că mariajul nostru se va destrăma pentru că ne umplem de mânie. Iar unul dintre motive este faptul că nu ținem post.

Mai mult, nu suntem în stare să ne liniștim și de la o vorbă neînsemnată, ajungem să la certuri foarte mari. Desfrânarea soților este un alt motiv pentru care există certuri în casă. totodată, există discuții și neînțelegeri din cauza nepotrivirii de vârstă, iar asta este considerat un păcat înaintea lui Dumnezeu. Iar din acest motiv, casa se destramă.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.