"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

PUBLICITATE

Aveți senzația că toate zilele sunt la fel, că nu mai aveți pic de energie? Nu credeți că e momentul să luați măsuri? Iată care sunt cele mai bune metode pentru a vă echilibra psihic.

Uitați de obiceiurile proaste

Încetați odată pentru totdeauna să faceți greșeli care vă strică aura, respectiv nu vă alimentați prost, nu faceți suficientă mișcare sau petreceți ore întregi în încăperi nearisite.

PUBLICITATE

La fel de important este să stați cât mai departe de vampirii energetici.

Ce sunt aceștia?

Acele persoane care se hrănesc cu energia voastră. Cum să faceți acest lucru? Pur și simplu închideți circuitele energetice, încrucișând gleznele și apropiind palmele, astfel încât degetele mari de la mâini să se atingă.

PUBLICITATE

Este cea mai bună protecție. O altă metodă pentru a vă încărca pozitiv aura este să respirați. Aerisiți bine camera, apoi relaxați-vă și puneți mâna dreaptă pe nas, cu degetul mare de-o parte a nasului şi cu celelalte degete de cealaltă parte.

Astupați nara dreaptă cu degetul mare şi inspirați lent, numărând până la 4. Astupați şi cealaltă nară cu restul degetelor și ține-ți respirația timp de 16 secunde.

Ulterior, ridicați aceea, ridică degetul mare și expirați ușor, numărând până la 8. Inspirați iar prin nara deschisă. Repetați exercițiul de cinci ori.

PUBLICITATE

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.

[wce_code id=2]