"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

14 − 10 =

11 + seven =

Vă place salata cu cartofi? E delicioasă, însă pentru a ajunge să o savurați, va trebui să treceți printr-un adevărat proces de curățare a cartofilor. Care, nu e deloc simplu, pe cât pare. Iată cea mai bună metodă de a decoji cartofii.

loading...

Truc simplu, care-ți va fi de mare ajutor

Ați fiert cartofii, dar nu știți cum să procedați pentru a reuși să-i decojiți așa cum scrie la carte, iar cartofii să rămână întregi?

Vestea bună este că bucătarii chefi ne dezvăluie secretele lor. Pentru început, pentru a reuși să decojiți cât mai repede un cartof, trebuie să tăiați coaja de jur împrejur, pe o linie orizontală, dar nu foarte adânc.

După ce ați terminat de crestat toți cartofii, va trebui să îi puneți într-o oală. Lăsați oala pe foc, adpoi adăugați apă fiartă și lăsați să dea în clocot.

După ce sunteți siguri că sunt fierți, scoateți cartofii, puneți pe o sită și scurgeți apa. Cartofii se răcesc turnând peste ei apă rece.

Tot ce vă mai rămâne acum de făcut este să le curățați coaja ușor cu mâna. Veți constata că se va desprinde foarte ușor.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.