"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

3 × 4 =

eight + eight =

Cu siguranță nu există femeie care să nu fi avut vreodată probleme cu unghiile. În aceste condiții, doamnele și domnișoarele dau fuga la primul supermarket pentru a achiziționa un întăritor.

Dar oare nu ar fi mai bine dacă ar alege o soluție naturală? Iată ce minuni poate face gelatina pentru unghiile voastre.

Întăritor de unghii – Cum prepari soluția minune

Pentru a obține o soluție care să vă ajute la întărirea unghiilor, aveți nevoie de 15 grame de gelatin, 1 ceaşcă cu apă, o linguriță cu ulei de măsline.

Puneți gelatina într-un castron de sticlă. Într-un ibric puneți apă la fiert. Peste gelatină turnați apă fierbinte și amestecați până se dizolvă.

Lăsați amestecul să se răcească puțin și adăugați uleiul. În acest preparat, înmuiați degetele atât timp cât unghiile să fie acoperite complet. Se păstrează cinci minute, apoi clătiți cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă.

Amestecul de gelatină se poate păstra la frigider timp de două luni. Tot un bun întăritor de unghii este și zeama de lămâie. În acest sens, amestecați trei linguri cu ulei de măsline cu o lingură cu zeamă de lămâie.

Încălziți puțin compoziția și aplicați produsul pe unghii, folosindu-vă de un bețișor. Repetați tratamentul în fiecare seară, timp de câteva săptămâni.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.