"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

5 + 15 =

1 × five =

În orice anotimp ne-am afla, ciocolata rămâne desertul preferat al nostru, iar beneficiile acesteia asupra sănătății sunt de multă vreme cunoscut. Însă știți să deosebiți o ciocolată bună de una care nu face parte din categoria celor nesănătoase?

Cum deosebim ciocolata sănătoasă de cea nesănătoasă – Cea mai bună este ciocolata neagră

Potrivit specialiștilor, ciocolata neagră, care are 80% cacao, este de mare ajutor pentru concentare. Asta doar dacă este consumată în timpul zilei.

De asemenea, cercetătorii de la Universitatea de stat din Wayne au arătat că delicioasa ciocolată împiedică îmbătrânirea ţesutului muscular.

Și, chiar dacă nu ne-am fi așteptat la asta, ciocolata ne ajută să slăbim. Iar cine consumă o cană cu ciocolată caldă pe zi va fi imun în fața anumitor boli. Așa că nu ratați nici un moment să consumați o bucățică de ciocolată pe zi.

De asemenea, puteți fae din ciocolată o delicioasă băutură, iar în acest sens, puteți amesteca lapte degresat cu cacao naturală. Și un sfat pentru iubitorii de ciocolată: nu cumpărați cicolată de pe raft!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.