"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

four × 4 =

four × 3 =

Afecţiune care vizează în special tinerii, banala acnee poate lăsa traume psihice de care uneori nu putem scăpa. Cum îi veniți de hac? Folosind banalul usturoi.

Tratament acnee – Folosiți și suc de mentă!

Pentru un ten de vedetă, avem nevoie de câteva felii de usturoi. Metoda este extrem de simplă: se freacă usturoiul de zonele afectate, apoi se aşteaptă câteva minute pentru a-şi face efectul.

Tot pentru tenul cu probleme putem folosi frunze de căpşuni. Cum se procedează: se fierb frunzele, apoi se va sta deasupra vasului pentru ca vaporii să cureţe pielea.

Este recomandat ca tratamentul să se facă timp de câteva zile, până ce coşurile vor începe să dispară şi să nu dureze mai mult de zece minute.

Excelent în tratarea acneei este şi sucul de mentă. Persoanele cu probleme îşi vor tampona zonele afectate în fiecare seară înainte de culcare cu suc de mentă, care va fi lăsat să acţioneze peste noapte.

Pentru că se apropie sezonul roşiilor, vă recomandăm o mască excelentă pentru tenul afectat de acnee. Se curăţă de coajă o roşie coaptă, extragându-se pulpa acesteia care se va aplica peste zonele cu probleme.

Se va lăsa să se usuce timp de o oră, apoi se va îndepărta.

Procedura se poate repeta în fiecare zi.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.