"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

seventeen − eight =

5 + 8 =

Suntem la o aruncătură de băț și vom intra în mult așteptatul anotimp cald. Este momentul să începeți urgent un detox de primăvară. Și cea mai bună soluție este să începeți cu o rețetă minunată: salata de castraveți cu mărar!

Salata de castraveți cu mărar – Mod de preparare

Pentru a obține această salată cu mari virtuți, aveți nevoie de următoarele ingrediente: câțiva castraveți proaspeți, feliați, două linguri cu ulei de măsline, o legătură de mărar tocat, sare, piper, zeamă de lămâie.

Foarte important înainte de a începe să pregătiți salata este că nu trebuie să curățați castraveții de coajă, pentru că sunt o bogăție de vitamine, minerale și antioxidanți.

Amestecați bine aceste ingrediente și consumați. Castravetele are rolul de a preveni deshidratarea, eliminând toxinele  și ajutând la dizolvarea pietrelor la rinichi, mărarul stimulează digestia și reglează metabolismul, combătând balonarea dar și astenia.

Salata de castraveți cu mărar – Atenție!

Mărarul conține mai mult decât calciu decât laptele, de aceea este necesar pentru prevenirea osteoporozei.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.