"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

fourteen + fourteen =

16 − 5 =

Vrei să fii fericit? Ține cont de sfaturile unuia dintre cei mai importanți profesori de la Harvard

Vrei să fii fericit – Suntem nefericiți pentru că nu știm cum să gestionăm timpul

Potrivit unuia dintre cei mai apreciați profesori de la Harvard, Ashley Whillans, o persoană devine nefericită pentru că nu știe cum să gestoneze timpul.

Mai mult, oamenii pierd din vedere și micile pauze care ar putea să le fie extrem de benefice. Ideal ar fi dacă nu am pierde timpul cu verificarea e-mailului atunci când nu trebuie și să încetăm să ne mai petrecem timpul pe social media.

„Puţini oameni s-ar prezenta la birou la ora 8 dimineaţa fără să ştie ce vor face până la ora 13.00. Şi, totuşi, oamenii se vor întoarce acasă la ora 18.00 deşi nu s-au gândit ce vor face până la ora 23.00, astfel ajungând să risipească o resursă importantă de timp“, spune Laura Vanderkam, expert în managementul timpului.

Citește aici și 5 teorii psihologice, care îți vor schimba viața

Pentru a preîntâmpina aceste probleme, profesorul ne îndeamnă să petrecem mult mai mult timp cu familia și prietenii pentru că altfel vom fi mult mai fericiți, împărtășind sentimente alături de cei dragi.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.