"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

8 + 11 =

3 × one =

În ultima perioadă, din cauza încălțămintei incomode, tot mai multe persoane se plâng de apariția monturilor. Cum scăpați de această problemă care vă poate cauza dureri grave? Folosind ceapă și praz. Iată cât de simplu poate fi acest leac și cât de eficient.

Prazul macerat în oțet duce la retragerea montului

Chiar dacă la început vi se poate părea că monturile nu sunt o mare problemă, dacă nu le veți da atenția cuvenită, veți putea ajunge chiar la deformări ale posturii corecte și a mersului. Un leac cu totul excepțional sunt aplicațiile cu ceapă coaptă.

Tot ce trebuie să faceți este să țineți ceapa coaptă pentru câteva minute în oțet, apoi să aplicați o jumătate de ceapă pe mont. Mențineți o oră și vă va calma durerile. Pentru retragerea montului, e util prazul macerat în oțet.

Tăiați un fir de praz în bucăți și puneți la macerat pentru o zi în oțet. Aplicați prazul pe locul afectat. Repetați tratamentul până la vindecare.

Tot pentru monturi aplicați pe mont o bucată de frunză de aloe vera tăiată pe lung, cu fața moale pe piele și păstrați o noapte întreagă.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.