"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × 1 =

twenty − 19 =

Radu Paraschivescu (n. 14 aug. 1960, București) este un scriitor, traducător, jurnalist și redactor de carte român. Absolvent al Facultății de Filologie, Universitatea București.

loading...

Radu Paraschivescu – Iată o succintă prezentare a gândurilor sale:

“Azvârlitul pe fereastră a devenit un sport național care amenință să devanseze celelalte discipline în care românul excelează de ani buni: aflatul în treabă, datul cu părerea, grija pentru capra vecinului și bârfa neostoită.”

“Nesimțitul veritabil se exprimă răspicat, întrerupe, confiscă atenția auditoriului, taie macaroana și nu e interesat de punctele de vedere ale celorlalți.”

“Gesticulația nesimțitului e bogată, gratuită, incomodă și agresivă. Există aici un preaplin coregrafic, o abundență motrice de rău augur.”

“Unul dintre sporturile de performanță din România este înotul contra prejudecăților.”

“România nu are contract de exclusivitate cu nesimțirea. Aceasta este globală.”

“Cred că problema principală e să-mi scot din minte publicul cărții, să scriu fără să mă gândesc la oamenii care mă vor citi, să fiu atent doar la povestea în sine, fără să anticipez reacții, fie ele bune sau rele.”

Un articol de Dan Mlădinoiu

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.