"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

13 − ten =

5 + 5 =

De-a lungul vremii, s-a vorbit despre nenumărate locuri unde se crede că ar exista așa numită Poartă a Iadului.

loading...

Despre o poartă a Iadului a vorbit într-un interviu arheologul italian Francesco Dandria care a subliniat că, urmând traseele mitologice, ar fi găsit poarta către Iadul lui Pluto. El a localizat în Turcia, la Izvoarele Pamukkale o peșteră despre care susține că este gura Iadului.

Poarta Iadului – Aici există doar câteva ierburi modificate genetic

În zona respectivei locații viața este imposibilă, întrucât gazele care ies din peșteră sunt irespirabile. Cu excepția unor ierburi modificate genetic, nu a rezistat nimic.

Arheologul, costumat special, a descoperit și ruinele templului închinat Persefonei, soția zeului Iadului, Hades. Pe pereții peșterii, a susținut arheologul italian, sunt inscripționate mai multe și diverse mesaje adresate zeului Pluto.

La jumătatea lunii iunie a anului 2014 o gaură misterioasă, care a capturat atenția întregii lumi, a fost descoperită de piloții unor elicoptere în regiunea Yamal. Câteva zile mai târziu, câțiva păstori de reni au raportat o a doua gaură, iar ulterior a fost găsit și al treilea crater siberian.

Au apărut tot felul de explicații ciudate, cum că ar fi vorba de meteoriți, rachete rătăcite sau extratereștri.

Felicia Iederă

loading...
loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.