"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

two × 5 =

fifteen − 5 =

Credeați că ața dentară se poate folosi doar pentru a face ca dinții noștri să arate perfect? Iată întrebuințări ale aței dentare de care nu aveați habar.

Ața dentară – Cel mai bun… cuțit

Urmează să faceți o salată de fructe sau aveți nevoie să tăiați diferite fructe pentru a decora o tartă?

Nu aveți cuțit pentru a tăia brânza? Ața dentară vă vine urgent în ajutor. Mai mult, o puteți folosi și la tăierea mămăligii, fie că e rece, fie că e fierbinte.

Tot pe ața dentară puteți înșira felii de măr, roșii cherry, apoi să le puneți la cuptor și să le uscați. Pișcoturile delicioase sau biscuiții de casă s-au lipit de tavă și pare imposibil să le desprindeți? Nu și când aveți la îndemână ață dentară.

Mai mult, aceasta nu zgârie tava, așa cum s-ar întâmpla în cazul unui cuțit. Nu în ultimul rând, ața dentară este cu totul excepțională atunci când aveți de făcut rulouri din carne. Așa este extrem de rezistentă, inclusiv când este introdusă la cuptor, la temperature mari.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.