"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

7 − 7 =

seven + five =

Ați auzi de atâtea ori despre binefacerile apei cu lămâie, dar v-ați gândit vreodată cât de minunată pentru sănătatea dumnevoastră poate fi apa de castraveți? Iată ce beneficii uriașe are…

Apă de castraveți – Menține pielea elastică

Grație siliciului conținut, apa cu castraveți conține antioxidanți care au rolul de a menține pielea elastică. De asemenea, acest produs este foarte bun pentru a scăpa de acnee.

În acest, caz aplicați feliile de castravete reci, pe zonele cu probleme și veți vedea cum roșeața este redusă. Ulterior, clătiți fața cu apa rămasă. Tot apa cu castravete este ideală pentru a păstra sănătatea musculaturii, mai ales dacă mergeți la sală.

Apă de castraveți – Curăță organismul de toxine

Acest produs minune poate fi folosit cu succes ca băutură detoxifiantă, castraveții remarcându-se pentru eliminarea toxinelor din corp. În plus, apa cu castravete este cea care ne dă energie și ne ajută să alungăm oboseala și să ne concentrăm mult mai bine.

Apa cu castravete se prepară astfel: lăsați la infuzat peste noapte câteva felii de castravete într-un litru cu apă. Pentru a da licorii un gust de savoare, puteți adăuga câteva felii de lămâie, portocală și frunze de busuioc sau mentă.

Citește aici cum Genul semințelor de castraveți garantează recolta bogată a acestora…

Băutura este utilă și celor care au probleme cu inima sau colesterolul mărit. Se recomandă ca preparatul să fie consumat dimineața, pe stomacul gol!

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.