"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

1 × three =

1 × 3 =

Dacă unii specialiști sunt de părere că acestea au fost aduse pe pământ de extratereștrii, alții afirmă despre craniile de cristal că e posibil să fi aparținut unor civilizații mult mai avansată decât a noastră, atât la nivel spiritual cât și tehnologic.

loading...

Craniile de cristal – Enigma celebrului craniu Mitchell-Hedges

Există și zvonuri potrivit cărora craniile de cristal ar fi realizări ale civilizațiilor precolumbiene, cum ar fi aztecii. Indiferent care ar fi originea acestora, craniile de cristal se spune că au capacitatea de a trezi conștiința umană la nivel spiritual precum și abilitatea de a înregistra evenimente, gânduri și sentimente dezvoltate în prezența lor.

Celebrul craniu Mitchell-Hedges se pare că va rămâne o enigmă nedeslușită. Asta pentru că nimeni nu a reușit să deslușească metoda prin care a fost fabricat.

Se spune că acesta ar fi format dintr-un mare bloc de cristal sculptat în forma aproximativă a unui craniu și apoi finisat definitiv cu apă și o soluție de nisip de siliciu și cristal, totul printr-o tehnologie cu totul necunoscută.

Despre acesta se afirmă că și-ar schimba culoarea, uneori fiind albicios, alteori trecând de la gri la negru intens.

Curajoșii care l-au privit au afirmat în timp că au avut viziuni ciudate, iar unii că ar fi simțit un miros ciudat și a fi auzit un vuiet.

Felicia Iederă

loading...

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.