"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

19 − five =

eleven − two =

Despre efectele undelor ucigașe s-a vorbit foarte mult în Rusia la începutul anilor 1970, când cercetătorii au afirmat că sistemul de microunde cuprinde o patologie mare, de la sindromul astenic, cardiovascular, la patologia dermatologică, tumorală, psihică până la afectarea comportamentului socio-profesional.

În ultima perioadă radiații sunt considerate un factor de tip stresor. Și atunci apar reacțiile inflamatorii sau endocrine mai ales la copii bătrâni sau bolnavi unde efectele sunt foarte rapide.

Undele EM – Copiii absorb cel mai repede radiația emisă de telefoanele mobile

Au existat și studii făcute asupra celulelor canceroase expuse la un anumit tip de radiații. Rezultatele sunt greu de comentat… s-a constatat că aceste radiații inhibă moartea celulară.

Cu alte cuvinte celulele canceroase nu numai că nu mor, dar se dezvoltă după bunul lor plac. Se crede că la copiii sub cinci ani radiația emisă de telefonul mobil este absorbită de două treimi din creier, la un copil de zece ani mai mult de jumătate, iar la un adult depășește o treime.

Undele EM – Oare cei mici ar mai trebui să aibă telefoane mobile în această situație?

Telefoanele mobile se crede că sunt deranjante mai ales pentru ochi și și auz. Încă un efect termic se referă la țesuturile reproducătoare și celulele seminale care sunt foarte sensibile.

Se crede că dacă ajung în contact cu radiațiile, se inhibă spermatogeneza. Alt efect al undelor electromagnetice este faptul că perturbă pacemaker-urile. Cu alte cuvinte, persoanele cu stimulator cardiac ar trebui pe cât posibil să nu folosească telefoanele mobile.

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.