"Ascunse în văzul tuturor, văzute doar de doritori!"

three × two =

one × four =

Valurile uriașe

Specialiștii afirmă că au existat rapoarte care atestă că din cauza încălzirii globale și a schimbărilor climatice, calote glaciare de la Polul Nord și Sud se topesc în fiecare zi, iar acest lucru se adaugă la creșterea de apă.

De aici, observațiile oamenilor de știință cum că unele orașe ale lumii se scufundă încet. Un imens val de apă, spun cercetătorii s-ar putea declanșa și de la un cutremur masiv și astfel s-ar putea îneca orașe, națiuni și țări.

Atacurile extratereștrilor

Încă din timpul celui De-al Doilea Război Mondial, lumea a privit uimită cerul, așteptând venirea extratereștrilor. Există teorii că aceștia ar putea veni în pace sau cu un obiectiv clar stabilit și anume acela de a distruge civilizația umană.

În urmă cu aproape 74.000 de ani, muntele Toba a explodat și a împrăștiat 2500 kilometri cubi de cenușă , suficientă pentru a face planeta să experimenteze era glaciară nu mai puțin de 1000 de ani. În ciuda a ceea ce se cunoaște că 40.000 de vulcani sunt morți, există unul în Parcul Yellowstone a cărui posibilă erupție este considerată un pericol imens.

Imensa stea Betelgeuse

Totodată, Betelgeuse este cunoscut ca fiind una dintre cele mai mari stele din Univers, având peste 3.000.000 kilometri diametru, făcând soarele să pară doar un fir de nisip.

Cum ar arăta această stea pe moarte și explodând în spațiu? Momentan se află la 640 ani lumină de noi, dar explozia ar crea un asemenea impact încât ar afecta totul în calea ei, inclusiv sistemul solar…

Felicia Iederă

*Continutul acestui articol este doar pentru informare si nu se doreste a fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, va recomandam sa consultati un medic specialist.